SERP

SERP (search engine results page)


Este vorba re rezultatele Google care sunt afisate in urma unei interogari de keyword. Rezultatele sunt listate in urma ce google a indexat siteurile iar aceastea au trecut prin filtrul algoritmilor.

Rezultatele unei cautari pot fo de doua feluri:
 Rezultate organice - sunt rezultatele fisate gratuit in urma analizei siteului 
 Rezultate platite - sunt anunturile care apar pe primul loc , in dreapta paginii sau in partea de jos a paginii, si nu depind de optimizarea SEO a siteului. Este un serviciu platit (Adsense). Aceste rezultate apar cu antetul "Anunt"



Chiar daca exista un formular de inscriere pentru a aparea in SERP de cele mai multe ori nu este necesar completarea formularului pentru aparitia in rezultate.
Pentru un site nou , actualizarea acestuia de catre google poate dura mai multe zile sau chiar saptamani, dar daca siteul este unul activ si se posteaza pe el continut fregvent , acesta va fi bine vazut de motoarele de cautare si pozitionat corespunzator.
Pentru afisarea siteului dumneavoastra cat mai in top , este nevoie de a se optimiza siteul pentru motoarele de cautare prin tehnici SEO. Totusi trebuie sa stiti ca exista si tehnici care nu sunt bine vazute de catre motoarele de cautare , iar in acest caz siteurile pot fi penalizate si excluse din SERP.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Voluntariat in SEO

Anchor text