Keyword in SEO

Keyword (cuvant cheia) si folosirea lui in SEO

Folosim cuvinte cheie atunci cand dorim sa creem un site, atunci cand il promovam (SEO off page), atunci cand cautam ceva pe motoarele de cautare, cand cautam ceva in site.

Inainte de creerea unui site se va face un studiu asupra cuvintelor cheie care sa fie prezente in locurile cheie ale siteurilor( taguri, h1, linkuri, continut, atribute). Alegerea cuvintelor cheie care sa fie prezente in site este un pas foarte important pentru a fi gasit mai usor pe google. Decizia asupra cuvintelor cheie pe care sa targhetam , vor fi culese din keyword planner (serviciu oferit de catre google).


Atunci cand dorim sa cautam ceva pe internet , e destul sa inseram cuvintele dorite in casuta de cautare a vreunui motor de cautare si vom primi raspuns in cateva fractiuni de secunda. Algoritmii de afisare a rezultatelor sunt frecvent schimbati, tocmai pentru ca navigatorul sa gaseasca exact ceea ce doreste. Daca primele motoare de cautare care erau inainte prezente pe internet nu erau destul de bune, in sensul ca faceai o cautare de case si gaseai masini, in zilele noastre rezultatele , de cele mai multe ori sunt cele dorite , doar ca google in zilele noastre se lupta cu cu cei care practica SEO agresiv.

De asemenea casute de cautare mai intalnim si in sedignul unui site. Exista siteuri care ofera aceasta optiune , si mai precis avantajul de a cauta un anume titlu din siteul site. Chiar daca aceasta optiune este prezenta si pe google , este mai usor daca esti prezent pe site sa faci o cautare. De asemenea acele cautari pot fi interpretate de catre administratorii siteului , si in acest sens poate fi imbunatatit continutul siteului cu pricina.

Keyword in SEO 

Cuvintele cheie on page

- cuvintele cheie trebuie introduse in locurile cheie , acolo de unde mortoarele de cautare sa le ia cu usurinta, si a fi corect interpretate de catre algoritmii lor. Totusi trebuie sa tineti cont ca densitatea cuvintelor cheie nu trebuie sa depaseasca 4% din tot continutul. Iata cateva dintre cele mai importante locuri unde sa puneti cuvintele cheie:
  • domeniu, url
  • titlu
  • tagurile prezente in head 
  • structura meniului
  • continut  

Cuvintele cheie off page  

Cuvintele cheie trebuie sa fie prezente si trimiterile de la alte siteuri

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Voluntariat in SEO

Anchor text